Natro'dan 4.99 dolara COM ve NET domain fırsatı

 ICANN onaylı Türk kayıt firması NATRO, Yılbaşına kadar devam edecek yeni domain kayıt kampanyasını duyurdu. Natro’ya geçerli bir e-posta adresi ile kayıt olarak tüm profil bilgilerini eksiksiz dolduran ve onaylı gsm numarası ekleyerek kampanya koşullarını karşılayan kullanıcı hesapları ucuz domain kayıt kampanyasından yararlanabilecek.

Bu kampanyada yeni kullanıcılar, kayıt edeceği COM veya NET alan adıyla birlikte bir adet XYZ domainin de bedava olarak kaydedilebilecek. 31 Aralık 2019 tarihinde gece yarısına kadar devam edecek bu kampanyadan yararlanabilmek, farklı üyelik seviyeleri için farklı koşullarla olacak. 4.99 dolara COM ve NET domain kayıt kampanyasından yararlanabilmek için öncelikli koşul NATRO'ya yeni üye olmak.




KAMPANYA FİYATLANDIRMASI

* Kampanya süresince üye olan yeni müşteriler için 4,99$/ilk yıl,
* Kampanya öncesinde üzerinde ürün bulunmayan mevcut üyeler için 4,99$/lk yıl,
* Domaini bulunmayan mevcut müşteriler için 6,99$/ilk yıl, olarak uygulanacak.

NATRO hesabında kayıtlı domain bulunan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. Diğer müşteriler ve sonraki yıllar için rutin fiyat uygulanacaktır.

KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLAR

* Kampanya 25 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.

* Kampanya .COM veya .NET domain uzantılarından sadece birinin, ilk kez ve yeni alımında geçerlidir.

* Fiyatlandırma kampanya süresince üye olan yeni müşteriler için 4,99$/ilk yıl, Kampanya öncesinde üzerinde ürün bulunmayan mevcut üyeler için 4,99$/lk yıl, Domaini bulunmayan mevcut müşteriler için 6,99$/ilk yıl, Diğer müşteriler ve sonraki yıllar için rutin fiyat uygulanacaktır.

* Kampanyadan Natro’ya geçerli bir e-posta adresi ile kayıt olarak tüm profil bilgilerini eksiksiz dolduran ve onaylı gsm numarası ekleyerek kampanya koşullarını karşılayan kullanıcı hesapları yararlanabilecekler.

* Üzerinde domain bulunan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

* Ücretsiz XYZ uzantılı domain kaydettiğiniz .COM veya .NET uzantılı domain ile aynı alan adına sahiptir. Eğer bu XYZ uzantılı alan adı dolu ise kampanyadan yararlanamamaktasınız.

* Kampanya süresince yeni üyelik oluşturan, ancak mevcutta da bir hesabı bulunan ve hesabında iç transfer yada yeni kayıt sonucu domain bulunduran kullanıcılar için yeni kayıt bedeli olarak rutin fiyat geçerli olacaktır.

* İlgili müşteriler için 1 kez kampanyaya katıldıktan soran diğer tüm satın alma işlemleri ya da çok yıllı alımlar rutin fiyat üzerinden fiyatlandırılacaktır.

* Kampanyadan her müşteri sadece 1 kez yararlanabilir.

* Kampanyalı fiyatlar yalnızca ilk domain kayıt işlemlerinde ve ilk yıl geçerlidir.

* Kampanya paketleri kapsamındaki ek özellikler silinemez, ayrıştırılamaz ve başka özelliklerle birleştirilemez.

* Natro, yenileme fiyatını değiştirme hakkını saklı tutar.

* Natro kampanyayı dilediği zaman kapatma hakkını saklı tutar.




Yorum Gönder

0 Yorumlar