HveH.COM Hızlı ve Hesaplı Alışveriş Domaini -SATILDI-


Kayıt Firması: NAMESILO.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 2005-09-26
Domain Türü: Alışveriş Domaini, E-Ticaret Domaini, Fırsat Sitesi domaini, Sağlık Domaini, Çok amaçlı domain

1v1y sitesinin yakaladığı başarının bir benzerini yakalamanız artık mümkün. İyi bir domain, alıcı ve satıcıların taleplerini buluşturabileceğiniz bir platform ve kaliteli hizmetin yanına popülerliği ve belki de hepsinden daha önemlisi, bir alışveriş fırsat sitesinin olmazsa olmazı AKILDA KALICILIĞI eklediğinizde kendi E-Ticaret başarınıza imza atmış olursunuz. Hızlı ve Hesaplı alışveriş sitesi kurmak istiyorsanız bu domaine sahip olmak için bize ulaşmanız yeterli.

HveH Alan adı aynı zamanda (Hasta ve Hekim kısaltmasıyla) sağlık alanında da kullanılabilir. Bir sağlık portalı düşünüyorsanız size benzeri akılda kalıcılığı ile önemli fırsatlar sunar. H harfine yükleyebileceğiniz her anlam için bu domain size fırsat kapılarını aralar.

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Domain için hemen al fiyatı belirlenmişse ve fiyat sizin için uygunsa teklif verebilirsiniz. Açılan satış sayfasında herhangi bir rakam belirtilmemiş ve "make offer" olarak görünüyorsa teklifi sizin vermeniz gerekir. Makul tekliflere mutlaka hızlı ve uygun bir şekilde dönüş yaparız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar