SuHaber.com Satılık Haber sitesi Domaini

Satılık Haber Sitesi Domaini
Kayıt Firması: GoDaddy
Kayıt Tarihi: 2006-04-14
Domain Türü: Haber Domaini, Haber Sitesi Domaini, Haber Portalı Domaini, Yaşlı Domainler, Sektörel Domainler, Satılık Su Sektörü Domaini, Projelik Domainler

İnternet dünyası Haber sitelerinin önemini ikinci kez farketmiş görünüyor. Haber sitesi sahibi olmak artık sadece gelir getiren bir durum olmaktan, bir prestij meselesine dönüşmüş durumda ancak doluluk oranlarına baktığımızda haber sitesinden daha da önemlisi bir haber domaininizin olması.

İddialı bir haber sitesi mi oluşturmak istiyorsunuz? Marka olabilecek süper bir haber domaini mi arıyorsunuz? Haber kaynaklarınızın bolluğunu ve çeşitliliğini, haber jeneriği ile birleştiren bu yaşlı domain, marka olmayı amaçlayan herkesin rahatlıkla kullanabileceği, büyük haber projelerini rahatlıkla taşıyabilme özelliğine sahip...

SuHaber Genel amaçlarla kullanılabilecek bir haber domaini olmasının yanında geleceğin sektörü olarak görülen SU sektör için de kullanılabilecek bir domain. Eğer bu sektörü yakından tanıyorsanız ve kaynaklara doğrudan erişebilmek gibi bir olanağa da sahipseniz hiç durmadan sektörel amaçlarla değerlendirin. Domain size farklı fırsatların kapısını açıyor.

Şu açık bir gerçek: Türkçe alan adları içerisinde "haber" ve "oyun" domainleri kadar çok tüketilen bir başka domain türü yok. Bu nedenle de güzel, anlamlı, kısa ve yaşlı bir haber domaini bulabilmek, samanlıkta iğne aramaktan daha zor bir uğraş. Güzel, anlamlı, kısa, akıldakalıcı ve yaşlı bir haber domainine sahip değilseniz de yoğun rekabetin yaşandığı internet haberciliği alanında rekabet şansınız neredeyse hiç yok.

Yapılan araştırmalar yeni ve kısa süreli domainlerin spama yatkın ve genel olarak kaliteli içerik olarak değerlendirilmediği, eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin, backlink sağlayan kendi benzeri eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin etkisiyle ön plana çıktığını göstermiştir.

Siz de haber sitesi kurmak, internet haberciliği dünyasına adım atmak istiyorsanız yatırım tercihinizi bu haber domaininden yana kullanın, karlı çıkın.
birlikhaber.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar