Hakkımızda

1990'ların ikinci yarısından itibaren internet kullanıcısı, 2000'lerin başından itibaren profesyonel olarak internet içeriği alanında gösterdiğimiz faaliyetimizi, 2000'lerin ortasından itibaren hobi olarak daha sorasında ise yarı profesyonel anlamda alan adları üzerine yoğunlaştırdık.

Yepyeni bir dünya olarak internetin gelişimi sürecinde gözlemlediğimiz temel eğilimlere göre kaydettiğimiz, yurtiçi ve yurt dışındaki firmalardaki ihalelerden satın aldığımız domainlerle oluşturduğumuz bu yeni portföyü, uluslararası domain satış platformu SEDO üzerinden satışa çıkardığımız günlerin ardından, daha geniş bir profile hizmet etsin, doğru kullanıcıya daha kolay erişsin ve Türkçe kullanan gerçek sahiplerine bir adım daha yakın olsun diye DomainAjansi.com sitesinde toplamaya karar verdik.

Satışa sunduğumuz domainlerimizin hedefe yönelik, projelik ve google dostu olmasına dikkat ettik. Bu nedenle özellikle keyword ve Türk internet kullanıcısının google aramalarında kullandığı tercihlere göre domainleri satışa sunduk. Bununla beraber "olmazsa olmaz" denilecek şekilde vizyon ve prestij domainlerine de yer verdik.

Domainlerin projelendirilebilmesi ve gözle görülür olarak internet kullanıcısının karşısına bir an önce çıkabilmesi için de fiyatlarımızı gayet mantıklı tuttuk. Çünkü domainler, projeler için kaçınılmaz derecede önemli olduğu kadar, hayata geçirilecek her proje de adını taşıyacağı domainin prestiji açısından o kadar önemlidir. Bu açıdan satışa sunduğumuz, güvenli ellere teslim ettiğimize inandığımız ve layıkıyla projelendirilen her domain için de bir o kadar mutlu olduk, kendi adımıza doğru bir iş yapmış olmanın gururunu yaşadık.

Birçok insan düşündüğümüz domainleri sorgulayarak müsait olanları kendi adımıza tescil ettiğimizi zannedebilir. Oysa domainajansi.com'da sergilenen domainleri satın alırken genellikle yabancı firmalarda domain ihalalerine girdik veya yabancı satıcılardan alarak yeniden gerçek sahiplerinin lisanına ve ülkesine kazandırmış olduk.

DomainAjansi.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar