FiyatFiyat.com Satılık Alışveriş, Fiyat Karşılaştırma Domaini

Satılık Karşılaştırma Sitesi Domaini
Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 2008-06-18
Domain Türü: Fiyat Karşılaştırma Sitesi domaini, Alışveriş domaini, E-Ticaret Domaini, Sektörel domain

İnternet üzerinde aktif olarak fiyat taraması yaparak, bunları anlık olarak listeleme ve tüketici açısından karşılaştırma olanağı sunan, online alışverişle birlikte doğan ve büyüyen karşılaştırma siteleri, hem tüketicinin nabzını tutuyor hem de önemli bir alt sektör olarak her geçen gün büyüyor.

Yaşanan finansal krizlerin insanları tasarrufa yöneltmesi tüm dünyada online karşılaştırma sitelerine olan ilgi artırırken, Türkiye'deki Fiyat Karşılaştırma siteleri de alışveriş pazarına derinlik kazandırırken önemlerini her geçen gün artırıyor.

Türkiye'de de fiyat karşılaştırma modeli, internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte ciddi talep görmeye başladı. Kullanıcılar banka kredileri, sigorta, internet servisleri, GSM tarifeleri, Telefon modelleri, Fotoğraf makineleri veya aklınıza gelebilecek her ürünle ilgili karşılaştırma yapmak ve alım kararını bu karşılaştırmaya göre vermek istiyor. Bu noktada devreye giren karşılaştırma siteleri bir yandan bilgilendirme olanağı sunarken, diğer yandan da alışverişe aracılık ederek partner firma olarak alışveriş sitelerinin ayrılmaz bir parçası haline geliyor.

Karşılaştırma siteleri nasıl para kazanıyor?
İnternet üzerinden 'robot' denilen bir tür yazılım aracılığıyla takip edilerek temin edilen veriler tüketiciye sunulurken, kullanıcı örneğin yaptığı incelemenin ardından bankaya kredi başvurusu yapar ve krediyi kullanırsa, banka bu tanıtım olanağını sağladığı için karşılaştırma sitesine ödeme yapar. Yani karşılaştırma sitesi gerçekleşen kullandırıma bağlı bir reklam/tanıtım olanağı sunar.

Benzer şekilde, eğer bir ADSL tarifesi, karşılaştırma sitesinde yapılan bir karşılaştırmanın ardından satılırsa, ADSL şirketi ilgili karşılaştırma sitesine bir ödeme yapar.

Böylece karşılaştırma sitesi son kullanıcıya hiçbir masrafı olmadan, etkili ve verimli bir reklam ortamı sunmuş olur. Doğrudan ürünle ilgili kullanıcıya aracılık etmesi nedeniyle kurumlar da genel olarak karşılaştırma sitelerine sıcak bakmaktadır.

FiyatFiyat.com ve AVANTAJLARI
İddialı bir Karşılaştırma sitesi mi oluşturmak istiyorsunuz? Marka olabilecek süper bir karşılaştırma sitesi domaini mi arıyorsunuz? Bu yaşlı domain, marka olmayı amaçlayan herkesin rahatlıkla kullanabileceği, büyük projeleri rahatlıkla taşıyabilme özelliğine sahip...

Şu açık bir gerçek: Türkçe alan adları içerisinde güzel, anlamlı, kısa, akılda kalıcı ve yaşlı bir domaie sahip değilseniz yoğun rekabetin yaşandığı Fiyat Karşılaştırma alanında rekabet şansınız neredeyse hiç yok.

Yapılan araştırmalar yeni ve kısa süreli domainlerin spama yatkın ve genel olarak kaliteli içerik olarak değerlendirilmediği, eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin, backlink sağlayan kendi benzeri eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin etkisiyle ön plana çıktığını göstermiştir.

Siz de Fiyat Karşılaştırma sitesi kurmak, ve o sektörde önemli bir yer edinmek ve kendinize yeni bir iş yaratmak istiyorsanız yatırım tercihinizi bu karşılaştırma domaininden yana kullanın, karlı çıkın.
fiyatfiyat.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar