Namecheap Black Friday'de patladı !

Önceki yıllarda özellikle Black Friday ve Cyber Monday gibi özel günlerde kullanıcılarına sağladığı büyük fırsatlarla dikkat çeken Namecheap.com bu sene hem Black Friday kampanya sayfasını açamadı, hem yoğunluk nedeniyle ödeme sayfasında yığılma yarattı ve işlemler düştü hem de anlaşılamaz ve neredeyse normal dönem fiyatlarıyla aynı düzeydeki fiyat politikasıyla tepki çekti.

Black Friday kampanyası açılış saatinde (Cuma sabah 08.00) kampanya sayfası açılmayan ve boş gelen Namecheap.com'un sayfa kodları incelendiğinde hatanın kaynağı da belli oldu.


Namecheap, daha önce, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bir kampanya dönemi olmayacağını, sınırlı sayıda ve saat dilimlerine yaymaktansa Cuma-Pazartesi arası tüm kullanıcıların yararlanabileceği, kısıtlamasız bir kampanya dönemi olacağını açıklamasına karşın kullanıcıların yığılmasını engelleyemedi.

Namecheap Hosting Ürün Müdürü Victoria Savina twitter üzerinden krizi yönetmeye çalıştı ancak açılış sayfasına yönelik teknik hata tepkileri, satın almada bekleyen müşterilerin tepkilerine, müşteri tepkileri kampanyanın yeterli indirimi sağlayamadığını düşünen kullanıcıların tepkilerini tetikledi.







Yorum Gönder

0 Yorumlar