Yumusatici.COM Satılık Sektörel Jenerik Domain

Kayıt Firması: GoDaddy.com
Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2010
Domain Türü: Sektörel Domain, Jenerik Domain, Yumuşatıcı domaini

Sadece Türkiye'de en çok bilinen, en çok kullanılan anlamıyla çamaşır yumusatıcı sektöründe değil, pek çok sektörde de karşılığı bulunan jenerik domain DomainAjansi.com aracılığıyla satışa çıkıyor.

Yumusatici.com kısa ve orta vadeli bir yatırım aracı olarak düşünülebileceği gibi, farklı sektörlerde kullanılan yumusatıcıların internet üzerinden pazarlamasının yapılabileceği bir alan adı olarak da işlevseldir.

Jenerik bir domain olması ve arama motorlarındaki sorgulamalarda kolaylıkla on sıralarda yer bulacak olması nedeniyle iş hacmini büyütmek isteyen aracı satış firmalarıı için de önemli fırsatlar sunuyor bu domain.

Türkçe alan adları içerisinde güzel, anlamlı, kısa, akılda kalıcı ve yaşlı bir haber domainine sahip değilseniz yoğun rekabetin yaşandığı sektörlerde rekabet şansınız neredeyse hiç yok. Jenerik domainlerin size sağlayacağı en büyük avantaj ise satmakta olduğunuz ürüün adının doğrudan sizin ürününüzle adlandırılmasını sağlaması.

yumusatici.com jenerik alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?


Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar