SecimKampanyasi.com Satılık Seçim domaini

Satılık Seçim domaini
Kayıt Firması: GoDaddy.com
Kayıt Tarihi: 2012-05-27
Domain Türü: Seçim Domaini, Projelik Domainler, Kampanya Domainleri, Sektörel Domain

Seçimler demokratik yaşamın vazgeçilmezi olduğu kadar Seçim Kampanyaları da seçilmek için aday olanlar için o kadar vazgeçilmez. Siyasal Partiler, seçimlerden hemen sonra, bir sonraki yerel ve genel seçimler için, milletvekili ve belediye başkan adaylarıyla seçim kampanyaları için hazırlıklarını durmaksızın sürdürüyor. Bu hazırlıklar için kendilerine reklam ajansları, halkla ilişkiler ajansları, imaj ve algı yöneticisi gibi danışmanlar tutuyorlar, bundan sonra da tutacaklar. Kendisine ait bir sektörü de oluşturan seçimler için partiler seçim kampanyaları başlatacak, algı yönetiminde daha iyi olan, seçim kampanyası için profesyonel desteği yüksek olan, halk nezdinde de itibarı olan aday da seçimi kazanacak.

Bir başkan ya da milletvekili adayı Seçim Kampanyasını ve iletişimini ne kadar planlı programlı yürütürse seçimi kazanma ihtimali de o oranda yüksektir. Burada devreye girenunsur ise seçim kampanyası planlamasını yapacak profesyonel ajanslar ve iletişim danışmanları. SecimKampanyasi.com domaini onlar için.

Günü yaşayan politikacılara iletişim planlaması, algı yönetimi ve hepsini içeren bütünlüklü bir Seçim Kampanyası desteği sağlamak internetsiz mümkün değil. BU domain kampanyanızın merkez üssü, karargahı olacak ve sizi başarıya taşıyacak koordinasyonu sağlayacak.

Seçim Kampanyası konusunda sizden destek almak isteyen adaylar mı var?
• Seçim kampanyaları konusunda partilere profesyonel destek mi sağlamak istiyorsunuz?
• Seçim lampanyalarını denetleyen bir organizasyonunuz mu var?
• Google ve diğer önemli arama motorlarında Seçim Kampanyası aramalarında üst sıralarda mı yer almak istiyorsunuz?

SecimKampanyasi.com ile sektöre hızlı girin ya da sektörde zirve yürüyüşünüze başlayın. Müşterileriniz sizi arama motorlarından hızlı bir şekilde bulsun, kazancınıza kazanç katın...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar