e-TARIM.COM | Satılık Tarım Sitesi Domaini --SATILDI--


Kayıt Firması: GoDaddy
Kayıt Tarihi: 2004-03-30
Domain Türü: Tarım Domaini, Tarımsal Pazarlama Domaini, Alışveriş Domaini, Ekolojik Tarım Domaini, Tarım Haber Portalı Domaini

GDO'lu (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) ürünlerin insan yaşamının her alanını adeta istila ettiği günümüzde insanların en temel ihtiyacı olan beslenme ihtiyacı için temiz kaynaklar arayışı son hızıyla sürüyor. Tarımsal üretim açısından eski teknolojileri kullanıyor olsa da Türkiye, yakın zamana kadar dünyanın tarımsdal üretim açısından kendi kendine yeten sayılı ülkeleri arasında gösteriliyordu. Artık bir gıda skandalları ülkesi olma yolunda ilerliyoruz.

Gıda sektörüne yönelik arka arkaya gündeme gelen olumsuz haberler bir taraftan tüketicilerin güvenini zedelerken, günlük hayatta sık kullanılan ürünlerde sağlığa zararlı maddelerin bulunması da bir o kadar insanlar üzerinde tedirginlik doğuruyor. Bu tedrginlik tüketim tercihlerini doğal, işlenmemiş, organik, ekolojik ürünlere yönlendiriyor.

Türkiye'nin tarım konusundaki her türden bilgi ihtiyacını ya da prganik ürün ihtiyacını karşılayabilecek bir alan adını satışa sunuyoruz. Bu tarım domainiyle isterseniz tarım ve tarımsal ürünler üzerine ciddi bir haber sitesi ya da bilgi portalı açabilir, isterseniz organik tarım ürünleri üzerine e-ticaret sitesi kurabilirsiniz.

Sektör olarak büyümesini sürdüren Tarım ürünleri alanında internet satış sitesi mi açmak istiyorsunuz? Tarımsal üretim ve gelişmelerle ilgili yeniliklerizi paylaşmak, yeni ürün veya üretim araçlarını tanıtmak, yeni tarımsal araç modellerlerini sergilemek, Türkiye'nin her yerindeki ve yurt dışındaki müşterilerinize doğrudan ulaşacak bir satış sitesi kurmak hedefinde misiniz? Sanal Organik Tarım Mağazası oluşturmak için artık sadece alan adınıza ihtiyacınız var ve o alan adı e-tarim.com ...

İnternet dünyası size minimum maliyetle müşterilerinize ulaşma imkanı sağlıyor. Unutmayın, kuracağınız e-ticaret sitesi, fiyat ve kaliteyi sağladığınız taktirde sadece Türkiye’nin her bölgesinde tercih edilmekle kalmayıp minimum maliyetle doğrudan ve dolaylı ihracat potansiyeli taşımaktadır.

Tek yapmanız gereken e-ticaret sitesi kuracaksanız müşterilerinizin, bilgi portalı ya da haber sitesi kuracaksanız ziyaretçilerin size kolay ulaşmasını sağlayacak bu alan adına sahip olmak. İnternet sitenizin yagın kullanımı ve hem reklamverenlerin hem de müşterileriniz sizi en kolay şekilde bulabilecekleri, faaliyet gösterdiğiniz sektörün taşıyan bir alan adına ihtiyacınız var. FAALİYETİNİZLE ÖRTÜŞEN AKILDA KALICI BİR ALAN ADINA sahip olmak için sadece bizimle temasa geçmeniz yeterli olacak.

e-tarim.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar