CocukStore.com - SATILDI -


Kayıt Firması: GoDaddy.com
Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2009
Domain Türü: Giyim Domaini, Oyuncak Domaini, Alışveriş Domaini, Çocuk Alışverişi Sitesi Domaini, Çocuk Store domaini

Son yıllarda hızla büyüyen Çocuk Alışverişi alanında internet satış sitesi mi açmak istiyorsunuz? Çocul alışverişinde yaratacağınız yeniliklerizi paylaşmak, yeni modellerlerinizi sergilemek, Türkiye'nin her yerindeki ve yurt dışındaki müşterilerinize doğrudan ulaşacak bir satış sitesi hedefinde misiniz? Sanal Çocuk Mağazası oluşturmak için artık sadece alan adınıza ihtiyacınız var ve o alan adı cocukstore.com ...

Firmanız, ürünleriniz, kendinize ve ürün çeşitliliğinize güveniniz var. İnternet dünyası size minimum maliyetle müşterilerinize ulaşma imkanı sağlıyor. Unutmayın, Çocuk alışverişi için kuracağınız siteniz fiyat ve kaliteyi sağladığınız taktirde sadece Türkiye’nin her bölgesinde tercih edilmekle kalmayıp Ortadoğu ülkeleri, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetleri ve Avrupa’ya da doğrudan ve dolaylı ihracat potansiyeli taşımaktadır. Online Çocuk Alışveriş Mağazası (Çocuk Store) kurmak için hedefinizi kısıtlamayın.

Tek yapmanız gereken müşterilerinizin size kolay ulaşmasını sağlayacak bir internet sitesi kurmak. İnternet sitenizin olması için de müşterilerinizin sizi en kolay şekilde bulabilecekleri, faaliyet gösterdiğiniz sektörün taşıyan bir alan adına ihtiyacınız var. FAALİYETİNİZLE ÖRTÜŞEN AKILDA KALICI BİR ALAN ADINA sahip olmak için sadece bizimle temasa geçmeniz yeterli olacak.

CocukStore.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar