TeknoCadde.com -- SATILDI --

Satılık ve dijital ürünler  Domaini
Kayıt Firması: Name
Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2007
Domain Türü: Alışveriş Domaini, Pazar Domaini, Ürün Satış Domaini, Yaşlı Alışveriş domaini, Teknolojik ve dijital ürünler satış sitesi domaini, Teknoloji AVM Domaini

İnternet dünyasında alışverişin yeni yönü dijital ürünler ve bu alan adıyla iyi bir başarı yakalamanız artık mümkün. Artık pek çok firma ticaretini internete taşıyarak yükselme yolunu seçiyor ve yakın gelecekte internet kullanım alışkanlıklarının ve bilgi teknolojileri sayesinde internet altyapısının hızlanacağı düşünüldüğünde günlük alışverişin internete taşınması an meselesi

Teknoloji ürünleri ve dijital ürünler pazarı ise internet üzerinde en çok rağbet gören sektörlerden bir tanesini oluşturuyor. Artı her sitenin pek çok ödeme alternatifli Online alışveriş sistemi mevcut.

Teknoloji ürünleri ve dijital ürünler pazarına hitap eden yaşlı teknoloji domaini TEKNOCADDE.com Domain Ajansı aracılığıyla satışa çıkıyor.

Sektörün içindeyseniz bulunmaz fırsat, yatırım yapmak istiyorsanız kaçırılmaz bir alan adı. TEKNOCADDE.com size sadece bir alışveriş sitesi olmayı vaadetmiyor aynı zamanda pek çok satıcının bir araya gelebileceği bir teknoloji caddesi, bir teknoloji alışveriş merkezi sahibi olmaimkanının sunuyor. Teknoloji ürünleri domaini TEKNOCADDE.com size kendi AVM'nizi yaratma imkanı sunuyor.

Tekno Cadde proje sahibinin isteğine göre sektördeki firmaların listelenmesi kadar, oldukça değerli reklam getirileri dolayısıyla internet içeriği ve reklamları açısından sektöre ilgi duyanlar için de kaçırılmaz fırsat. İş hacmini büyütmek isteyen, mağazasını internete taşıyarak doğrudan aramalarla potansiyel müşterilerinin kendilerine ulaşmasını arzulayan teknoloji sektörü firmaları için de önemli fırsatlar sunuyor.

İddialı bir Teknoloji ürünleri Sitesi mi oluşturmak istiyorsunuz? Marka olabilecek süper bir domain mi arıyorsunuz? Bu yaşlı domain, marka olmayı amaçlayan herkesin rahatlıkla kullanabileceği, büyük portal içeriklerini olduğu kadar büyük satış sitesi projelerini de rahatlıkla taşıyabilme özelliğine sahip...

Yapılan araştırmalar yeni ve kısa süreli domainlerin spama yatkın ve genel olarak kaliteli içerik olarak değerlendirilmediği, eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin, backlink sağlayan kendi benzeri eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin etkisiyle ön plana çıktığını göstermiştir.

Siz de Teknolojik ürünler sektörüyle ilgili her türden projeniz için site kurmak, sektörde önemli bir yer edinmek istiyorsanız yatırım tercihinizi bu jenerik domainden yana kullanın, karlı çıkın.
TEKNOCADDE.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar