MutluKadin.COM Satılık Kadın Sitesi Domaini - SATILDI -


Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 2010-05-31
Domain Türü: Kadın Sitesi Domaini

Kadınlar için hazırlanan siteler, internet sektörünün neredeyse itici gücünü oluşturuyor. Kadınlarla ilgili oluşturulmuş portallardan, kişisel bakım, makyaj, kadın sağlığı ve cinselliği, paylaşım forumları, alışveriş ipuçları vd.vd. Söz konusu kadınlar olunca detaylar bitmez. İşte MutluKadın domaini bütün bu alanlarda iddialı projeler oluşturmak isteyenler için rezerve edildi.

İnternet Sitesi kurabilecek kaynağınız, gerekli içeriği oluşturacak profesyonel kadronuz varsa bu domain tam size göre. Bunlar yoksa iddialı bir site hazırlamanız zaten mümkün değildir. Bu durumda yatırım domaini olarak önerebiliriz.

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domain, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Domain için hemen al fiyatı belirlenmişse ve fiyat sizin için uygunsa teklif verebilirsiniz. Açılan satış sayfasında herhangi bir rakam belirtilmemiş ve "make offer" olarak görünüyorsa teklifi sizin vermeniz gerekir. Makul tekliflere mutlaka hızlı ve uygun bir şekilde dönüş yaparız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar