NEFİSYEMEK.com - SATILDI -

Satılık yaşlı Yemek Tarifleri Sitesi Domaini
Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2010
Bitiş Tarihi: 18 Nisan 2014
Domain Türü: Satılık yemek tarifleri sitesi domaini, Satılık yemek tarifleri portalı domaini, Satılık Yemek sipariş sitesi, Satılık yemek tarifi domainleri, Satılık Sektörel projelik domain, Yemek Tarifi arama motoru domaini

Türkiye ve Dünyada yemek tariflerini açıklayan, bilinenin aksine farklı, görseli bol, görüntülü yemek tariflerini kullanıcısına sunan yemek portalları, yemek tarifi sitelerine talebin ve ilginin her zaman çok yüksek olduğu ülkemizde internet içeriğinin en kolay ve en geniş kullanıcı grubuna sunulabileceği bir alan olarak yayıncıların göz bebeği olmaya devam ediyor.

Yemek tarifleri, resimli yemek tarifleri, videolu yemek tarifleri, nefis yemek tarifleri, tatlı ya da börek tarifleri... İçeriğinize, yayıncılığınıza güveniyorsanız bu alanın en etkili domainlerinden birisi Domain Ajansı aracılığıyle satışta...

Yemek tarifleri, yeni yemek tarifleri, ğlkelere göre mutfak bilgileri, akdeniz mutfağı gibi bölgesel yemek bilgileri paylaşarak fark yaratmayı sağlayabileceksiniz yemek tarifleri alanındaki yeni portalın da sahibi olacaksınız demektir. Yemek tarifleri, Yemek firmaları, Yemek sipariş sitesi ya da catering portalı kurarak bu alanda önemli bir mecra olmayı amaçlıyorsanız doğru yerdesiniz; Domain Ajansı bu fırsatı ekranınıza getirmiş durumda.

nefisyemek, yemek tarifleri arama, yemek ve alakalı içerikleri içerikleri rahatlıkla ve başarıyla taşıyabilme özelliğine sahip bir domain. Domain Ajansı bu marka olmaya aday domaini size getiriyor.

Yemekle ilgili yüzlerce güncel internet manşetine, gurme yazılarına, melan ve lezzet durakları bilgilerine tek bir siteden kolayca erişilmesini sağlayın, keyifle takip edilin, kazançlı çıkın

Yapılan araştırmalar yeni ve kısa süreli domainlerin spama yatkın ve genel olarak kaliteli içerik olarak değerlendirilmediği, eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin, backlink sağlayan kendi benzeri eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin etkisiyle ön plana çıktığını göstermiştir.

Siz de Yemek Tarifi ile ilgili her türden projeniz için site kurmak, sektörde önemli bir yer edinmek istiyorsanız yatırım tercihinizi nefisyemek.com domainden yana kullanın, karlı çıkın.
NEFİSYEMEK.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar