Ismatik.com Satılık Yaşlı İş ilanı domaini - SATILDI -

Satılık yaşlı iş ilanı ve iş arama portalı domaini
Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010
Domain Türü: Satılık iş ilanı sitesi domaini, Satılık iş ve personel arama portalı domaini, Satılık Yaşlı kariyer planlama domaini, Satılık iş arama domainleri, Satılık Sektörel projelik domain

Sair zamanlarda insanlar iş bulmak için gazete ilanlarına bakardı ancak pek çok şey gibi günümüzde iş ve personel arama da teknolojiye ayak uydurdu. Bir dönem İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından yürütülen hizmetlerin birçoğu şu anda internetin eline geçti. Artık iş aramanın için en iyi, en verimli ve tartışmasız en etkili yöntemi bu alanda uzmanlaşmış web siteleri.

Kariyer ve iş bulma sitelerinde şoförlükten yönetici asistanlığına kadar birçok farklı sektördenden iş bulmak mümkün. Üstelik bu sitelerin sponsorlar eşliğinde yaptığı kampanyalar sayesinde iş ararken ödül bile kazanabiliyorsunuz. Bu alanın en etkili domainlerinden birisi Domain Ajansı aracılığıyle satışta...

iş ilanları, iş fırsatları, iş dünyasına dair makaleler, özgeçmiş ve önyazı örnekleri paylaşarak adayların öne geçmesini, iş arayanların ise fark yaratmalarını sağlayabileceksiniz. İş arama ve eleman arama portalı kurarak bu alanda önemli bir mecra olmayı amaçlıyorsanız doğru yerdesiniz; Domain Ajansı bu fırsatı ekranınıza getirmiş durumda.

Her sektörden iş ilanlarının yayınlandığı, adayların iş, firmaların eleman bulduğu insan kaynakları ve kariyer sitesi kurmak, iş bulma stratejileri konusunda kaynak olma hedefine sahipseniz, bunu yaratabilecek kaynağınız var ve kendi farkınızı sektöre yansıtmak amacındaysanız projenizin ismi İŞMATİK?

işmatik, iş ve işçi arama, iddaa geçen ya da bu içerikle bağlantılandırılabilecek pek çok alandaki içerikleri rahatlıkla ve başarıyla taşıyabilme özelliğine sahip bir domain. Domain Ajansı bu mega domaini size getiriyor.

İddialı bir kariyer portalı mı oluşturmak istiyorsunuz? Marka olabilecek süper bir domain mi arıyorsunuz? Bu yaşlı domain, marka olmayı amaçlayan herkesin rahatlıkla kullanabileceği, büyük portal içeriklerini rahatlıkla taşıyabilme özelliğine sahip...

Yapılan araştırmalar yeni ve kısa süreli domainlerin spama yatkın ve genel olarak kaliteli içerik olarak değerlendirilmediği, eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin, backlink sağlayan kendi benzeri eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin etkisiyle ön plana çıktığını göstermiştir.

Siz de iş arama ile ilgili her türden projeniz için site kurmak, sektörde önemli bir yer edinmek istiyorsanız yatırım tercihinizi bu jenerik domainden yana kullanın, karlı çıkın.
ISMATIK.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar