VegClub.com -SATILDI-

Satılık ingilizce yemek tarifleri domaini
Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2003
Domain Türü: Yemek Tarifleri Domaini, ingilizce domain, Satılık ingilizce domain, ingilizce vejetaryen domaini, fırsat domainleri

Vejetaryenlik ya da etyemezlik, çeşitli nedenlerle et, balık, kümes hayvanları ve bazı durumlarda yumurta, süt ve süt ürünlerini tüketmemeye denir. Etyemezlik dense de bu kelime vejetaryenliğin ancak küçük bir bölümüne işaret ettiğinden yanlış anlamalara sebep olmaktadır. Çünkü vejetaryenler yalnız et yememekle kalmaz, hayvânî bütün besinleri reddederler.

Vejetaryenlik dinsel, ahlaki ve beslenmeye ilişkin nedenlere dayanır. Etyemezlerin çoğu, hayvansal maddelerden yapılan ya da hayvanlarda denendiğini bildikleri temizlik ve güzellik ürünlerini de kullanmazlar. Bu nedenle özellikle son 20 yılda dünya ölçeğindeki vejetaryenler için üretilen ürünler ayrı bir sektör olarak ilerlemektedir.

Domainin ve dolayısıyla içeriğinin değerli kalabilmesi için ingilizce içerik üretmek konusunda herhangi bir sorun yaşamayacak imkanlara sahipseniz bu domaini size yepyeni bir sektörle ilgili fırsatlar kapısını aralamanın anahtarını veriyor.

Yaşlı, ingilizce sektörel domaini arıyorsanız bulunmaz fırsat, yatırım yapmak istiyorsanız kaçırılmaz bir alan adı. VEGCLUB.com size sadece bir içerik ya da sadece yemek tarifleri sitesi olmayı vaadetmiyor aynı zamanda uluslararası bir vejetaryen alışveriş merkezi kurma, global alışveriş merkezi sahibi olma imkanını sunuyor. Yaşlı, ingilizce projelik domain VEGCLUB.com sizin ufuklarınızı size yaklaştırma fırsatı bekliyor

VegClub proje sahibinin isteğine göre sektördeki firmaların listelenmesi kadar, oldukça değerli reklam getirileri dolayısıyla internet içeriği ve reklamları açısından sektöre ilgi duyanlar için de kaçırılmaz fırsat. İş hacmini büyütmek isteyen, mağazasını internete taşıyarak doğrudan aramalarla potansiyel müşterilerinin kendilerine ulaşmasını arzulayan teknoloji sektörü firmaları için de önemli fırsatlar sunuyor.

İddialı bir uluslararası vejetaryen portali mi oluşturmak istiyorsunuz? Marka olabilecek süper bir domain mi arıyorsunuz? Bu yaşlı domain, marka olmayı amaçlayan herkesin rahatlıkla kullanabileceği, büyük portal içeriklerini olduğu kadar büyük satış sitesi projelerini de rahatlıkla taşıyabilme özelliğine sahip...

Yapılan araştırmalar yeni ve kısa süreli domainlerin spama yatkın ve genel olarak kaliteli içerik olarak değerlendirilmediği, eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin, backlink sağlayan kendi benzeri eski, yaşlı ve uzun vadeli domainlerin etkisiyle ön plana çıktığını göstermiştir.

Siz de Vejetaryen ürünler sektörüyle ilgili her türden projeniz için site kurmak, sektörde önemli bir yer edinmek istiyorsanız yatırım tercihinizi bu jenerik domainden yana kullanın, karlı çıkın.
VEGCLUB.com alan adının sınırları, sizin sınırlarınızdan daha büyük...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar