UcakBiletii.com Satılık Uçak Bileti domaini -SATILDI-


Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 20 Mart 2009
Domain Türü: Sektörel Domainler, Uçak Bileti domaini, E-Ticaret domainleri, Bilet Satış Domainleri, Uçak bileti sitesi domaini

Gerçek anlamda başladığı ilk yıllarından bugüne sürekli bir değişim süreci geçiren havayolu taşımacılığı sektörü, yolcularına sağladığı zaman ve güvenlik unsurları göz önüne alındığında diğer taşıma türlerine göre daha fazla ilgi görmekte ve bu ilgi gün geçtikçe de artmaktadır. Sektör, havayolu taşımacılığının

Tüm işletmelerin iş yapma alanının ve doğal olarak insan mobilizasyonun da aynı oranda arttığı günümüzde, gelişen ekonomi ve yapılan yasal düzenlemelerle birlikte artan yolcu talebini karşılamak için havayolu taşımacılığı sektörü yoğun bir rekabete girerken, aynı şekilde internet üzerinden bilet satış siteleri de rekabete girmiştir. Bu rekabette en önlerde yer alabilmek için, Türk insanının kullandığı ve yakın gelecekte de kullanabileceği arama motorları açısından elverişli ve akılda kalıcı alan adlarına ihtiyaç duyulacaktır.

UcakBiletii.com domaini eğer bu yarışa katılacaksanız, kendinize ön sıralardan rezervasyon yaptırmanız demektir. Hem insanların asıl istedikleri, amaçladıkları ürün olan Uçak Bileti kelimelerini içeriyor olması nedeniyle kullanıcılar için akılda kalıcı olduğu kadar arama motorlarına yönelik yapılacak faaliyetler açısından da elverişli bir alan adı olarak öne çıkar.

Yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde, ekonomik, indirimli, kampanyalı ya da imkanlarınız hangi öğeyi öne çıkaracaksa bu alan adı ile ön sıralardan yer kapabilirsiniz.

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar