GalatasarayHaber.COM -- SATILDI --


Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010
Domain Türü: Galatasaray Haber domaini, Galatasaray Sitesi Domainleri, Haber Domainleri, Futbol Domainleri, Spor Domainleri, Kulüp Domainleri

Spor Toto Süper Lig'de hiç kuşkusuz sezonun flaş takımı sezonu şapiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde de fırtına gibi esen Galatasaray...

Galatasaray haberlerini de yayınlayabileceğiniz bir Galatasaray Portalı mı kurmak istiyorsunuz. Fırsat kapınızda... Türkiye'nin en büyük taraftar potansiyeline hitap edebileceğiniz, marka olmaya aday haber domaininiz Domain Ajansı farkıyla sizlerle...

Galatasaray ürünlerinin tanıtımını yapabilir, Galatasaray taraftarına yönelik kampanyalardan taraftarı haberdar edebilir, Galatasaray'ın güncel haberlerini takip edebilir ve ettirebilir, futbol dışı branşlarla ilgili her türlü bilgiyi on milyonlarla ifade edilen Galatasaray taraftarına aktarabilirsiniz.

Galatasaray Haber sitesi kurmak için yapabileceğiniz en doğru seçim bu keyword domain olacak. Geçmişte bu domainle yapılan çok küçük denemeler bile, arama motorları açısından oldukça elverişli bir domain olduğunu, çok kısa sürelerde index aldığını ve taraftarın doğal olarak domain ismini yazarak siteye gelebildiğini göstermiştir.

GalatasarayHaber.com domaini sizlere Galatasaray taraftarının bilmek, görmek isteyeceği her türlü bilgiyi aktabilecek büyük bir aracı olma imkanını sağlayacak.

Akılda kalıcı, Galatasaray Haberleri arayanlar için önemli bir keyword bu domainle aklınızdaki Galatasaray Portalını oluşturmanız mümkün.

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domaini, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar