TatliSozluk.COM - SATILDI -


Kayıt Firması: NAME.COM (KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN)
Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2008
Domain Türü: Sözlük Domaini

Her geçen gün bir yenisi eklenen ve özellikle genç, katılımcı kullanıcı kitlesi ile gayri resmi bilgi platformaları haline gelen, sürekli güncellenen yapısıyla arama motorları açısından da oldukça elverişli bir yapı olan sözlük siteleri, popülaritesini korumaya devam ediyor.

Sözlük siteleri, takipçi kitlesi itibarıyla da reklamverenler açısından her zaman tercih edilen yapısını koruduğundan internetten gelir hedefleyen girişimciler için de gözde alanlardan birisi olmaya devam ediyor.

Siz de yepyeni bir sözlük deneyimine kapı açacak platformu oluşturmak, bu alanın yeni girişimcisi olarak zirve adayları arasında yer almak istiyorsanız Domain Ajansı bu zirve adayı domain ile size önemli bir fırsat sunuyor.

Türkiye'nin en Popüler Sözlük Domaini Ekşisözlük'ün isim karşıtı olması dolayısıyla popüler hale gelen, hemen her sözlükte adına konu açılmış marka olmaya çok yatkın sözlük domaini... Gelecekte zirvedeki sözlüklere rakip bir sözlük olacaksa o TATLI SÖZLÜK olacak...

BU ALAN ADINI NASIL SATIN ALACAKSINIZ ?

Bu domain, uluslararası güvenilir domain satış platformu SEDO üzerinden satıştadır. Domaine teklif vermek için BU LİNKE tıklayabilirsiniz.

Domain için hemen al fiyatı belirlenmişse ve fiyat sizin için uygunsa teklif verebilirsiniz. Açılan satış sayfasında herhangi bir rakam belirtilmemiş ve "make offer" olarak görünüyorsa teklifi sizin vermeniz gerekir. Makul tekliflere mutlaka hızlı ve uygun bir şekilde dönüş yaparız.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. "Gelecekte ekşisözlük'e rakip bir sözlük olacaksa o tatlısözluk olacak demişsiniz." Site kısmı o kadar kolay değil, bir ekip işi. Bu kadar iddialı bir site yaratacak, kadrosu olan, yazılımcısı tasarımcısı üst düzeyde babayiğit Türkiye'de çok fazla yok. Varsa şimdiye kadar görürdük zaten. Ama domain güzel

    YanıtlaSil