Uzantılarına göre domainlerin düşme saatleri

Düşecek domainler için kıyasıya bir kapma savaşı verilirken, bu kayıt savaşında öne geçmenizi sağlayacak en önemli avantajın domainlerin düşme zamanının doğru tahmin edebilmek olduğunu biliyor musunuz? Evet doğru domain düşme zamanı tahmini sizi bu yarışta en öne sıralardan birisine yerleştirebilir. İşte düşecek domain yakalama sırları.

Hergün binlerce domain kayıt edilirken, bilinen ve bilinmeyen bir çok nedenden dolayı da yine binlerce domain "düşüyor" işte bu düşecek domainlerin bir kısmı domain avcıları için gerçek birer hazine sayılıyor zira gerçekten çok yüksek rakamlara alım satımı yapılan domainler oluyor.

Domainlerin düşme sürecini bir başka yazıda ayrıntılı olarak anlatacağız ama bu yazının konusu Domainlerin düşme zamanı. Ya da uzantılarına göre "Com domainler saat kaçta düşer?", "Net domainler saat kaçta düşer", "Org domainler saat kaçta düşer?", "info domainler saat kaçta düşer?", "Biz domainler saat kaçta düşer?", "US domainler saat kaçta düşer gibi soruların yanıtını vermeye çalışacağız.

PENDING DELETE statüsünün ardından geçen 6 günün sonunda, domainler registrar firmanın databaseinden silinir ve yeniden kayıt edilebilir hale gelir. Alan adları piyasasında buna "Domainin düşmesi" denir.

DOMAİNLER TÜRKİYE SAATİ İLE KAÇTA DÜŞMEYE BAŞLIYOR?

-- COM ve NET uzantılı domainler saat 21.00-22.30 aralığında düşmeye başlıyor
-- ORG uzantılı domainler 18.00-19.00 aralığında, düşüyor
-- INFO uzantılı domainler 13.00-14.00 aralığında düşüyor.
-- BIZ uzantılı domainler 20.30-21.30 aralığında düşüyor.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Güzel bir paylaşım ama tam olarak kimse bilmiyormu???şimdi yeni oyun yapıyor domain firmaları bu da ne domain uzatılmadığı halde uzatılmış gibi yapıyor bunu nereden biliyorum uzatmadığım bir çok domaini böyle gösterdiler ama günü gelincede birden düşürdüler

    YanıtlaSil